Presidenti

Thaçi: 2019-ta, vit i arritjes së marrëveshjes përfundimtare Kosovë-Serbi

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka deklaruar se viti që sapo filluam do të jetë viti i hapjes së kufirit Kosovë – Shqipëri dhe i arritjes së marrëveshjes përfundimtare Kosovë – Serbi.

“Mirëmëngjesi miq, përderisa viti 2018 ishte viti i Ushtrisë së Kosovës, viti që sapo filluam do të jetë viti i hapjes së kufirit Kosovë – Shqipëri dhe i arritjes së marrëveshjes përfundimtare Kosovë – Serbi”, ka shkruar ai në Facebook. /Ballkani.info