Asim gashi

“T’fala Parisit”, Asim Gashi e sjellë në version fantastik hitin e njohur

“Le ta dinë Londra e Moskova, nuk dorëzohet kurrë gjallë Kosova” janë vargjet që kanë shoqëruar gjenerata të tëra, duke mbirë kështu atdhedashurinë tek shqiptarët.

Pikërisht këto vargje ka zgjedhur t’i përtërijë këngëtari Asim Gashi, me projektin e publikuar me rastin e Festës së Flamurit.

Kënga është përpunuar dhe publikuar nga Vizioni Libonia.