Tërmet

Tërmeti godet sërish Shqipërinë

Lëkundje të forta tërmeti tronditi sërish shtetin shqiptar.

Magnituda ishte shumë e lartë dhe u ndje në Shqipërinë e Mesme.

Qendra e Sizmologjisë raporton se tërmeti ka pasur një magnitudë 3.2 ballë Shkalla Rihter. Qpiqendra ishte 54 km në lindje të Tiranës, midis Bulqizës dhe Librazhdit, 15 km larg kufirit të Maqedonisë së Veriut.

Lëkundjet raportohet u ndjenë fort në qytetin e Librazhdit dhe zgjatën rreth 10 sekonda.

loading…