Bosnjë

Tensionohet situata në Bosnjë: Emigrantët përleshen fizikisht me policinë

Në kufirin mes Bosnjë Hercegovinës dhe Kroacisë, qindra emigrantë janë përfshirë në një konflik fizik me policinë boshnjake. Madje ata arritën që të kalojnë pengesat policore duke kaluar në pjesën kufitare kroate.

Mllefi i emigrantëve erdhi pasi kaluan dy natë në të ftohtë në një kamp me tendencë për të kaluar në vendin ballkanik.

Thuhet se emigrantët janë nisur drejt qytezës së Bihaqit. Temperaturat gjatë natës kanë qenë deri në -5 gradë celcius.