Lego

Tenderët, VV dhe 3 milionë euro VIDEO

Kompania e cila ka fituar mbi 3 milionë euro tenderë gjatë pandemisë është e lidhur me Vetëvendosjen.

Kjo kompani ka vetëm dy punëtorë në agjensinë e biznesit.

Sipas video së më poshtëm, kompania Lego më herët nuk është marrë me distribuimin e matrialit medicinal.