Vjeshte dimer

Tendencat më të fundit të modës vjeshtë-dimër

Trendet në modë sa vijnë e ndryshojnë, çdo sezonë shfaqet diçka e re, ku vajzat medoemos janë të detyruara ta ndryshojnë stilin e të përshtaten me modën e fundit.

Disa nga gjërat më në trend këtë sezonë janë: pantallonat e shkurtër, kadifja, rrobat me ngjyrë të zezë, ngjyra dhe kontraste, këpucët me ngjyrë kafe e jeshile.

Një gjë që nuk ndryshon kurrë në modë është ngjyra e zezë.

Këto trende i sollën së fundmi Donatella Versace, Armani dhe Fendi.