Dialogu

Tema e parë që do të diskutohet në dialogun me Serbinë, është çështja e të pagjeturve

Presidenti Hashim Thaçi tha se para gazetarëve se tema e parë që do të diskutohet në dialogun e fazës finale në mes të Kosovës dhe Serbisë është çështja e të pagjeturëve.

“Nga ajo çka jam informuar nga ekipi negociator i Kosovës, çështja e personave të zhdukur do të jetë pika e parë që do të diskutohet dhe kjo tani më është zyrtare”, tha Thaçi para mediave.

Në Kosovë të pagjetur nga lufta e viteve 1998-1999 konsiderohen rreth 1600 persona.