OnePlus Tv

Televizori i ri nga OnePlus do të jetë më i hollë se OnePlus 8

Televizorët kanë qenë duke u bërë më të hollë dhe më të hollë për breza të tërë, por televizorët e ardhshëm OnePlus do të vendosin një pikë referimi të ri për kompaninë. Ata do të jenë edhe më të hollë se telefonat e saj të mençur OnePlus 8.

OnePlus 8 është një telefon me trashësi prej 8 mm – gjerësi standarde mjaft e bukur për një telefon të mençur, por OnePlus TV thjesht do të jetë super i hollë – 6.9 mm i trashë në pikën e tij më të hollë, sipas CEO-s, Pete Lau.

Lau e bëri zbulimin në një intervistë të gjerë me Android Central, dhe kompania është vendosur që këtë televizor ta shet me një çmim prej 240 euro.

Mund të mos kemi dëgjuar më parë për lëvizjet e OnePlus në drejtimin e televizorëve më parë. Kjo është e mundshme sepse deri më tani ata kanë qenë në dispozicion vetëm në Indi dhe Kinë, por kompania ka njoftuar se planifikon të nisë në Evropë dhe Amerikë këtë produkt përfundimisht.