Qeveria e Kosovës

Të rinjtë kërkojnë komunikim më të madh me Qeverinë

Ngritja e cilësisë së sistemit arsimor, përmirësimi i ambientit dhe mjedisit, lehtësimi i kritereve për bursa, perspektiva dhe përmirësimi i mirëqenies së qytetarëve, janë vetëm disa nga nevojat reale, vlerësojnë disa të rinj.

Në rubrikën e përjavshme VOX të Radios Evropa e Lirë, ata porosisin Qeverinë e Kosovës që të komunikojë më shumë me të rinjtë, për t’i kuptuar brengat e tyre.