Të qeshura pafund në Kuvend. Më kë po qeshin deputetët Lajçi e Millaku? (VIDEO)

Deri sa deputetja e LVV-së, Fatmire Kollçaku fliste në seancën e jashtëzakonshme për dështimet e Qeverisë në liberalizimin e vizave dhe kërkohej shkarkimi i saj, kolegët e saj, Ali Lajçi dhe Drita Millaku, “shkrihen” së qeshuri.

https://www.youtube.com/watch?v=lRGivCttJkY