Lifestyle

“Të pasme prej hekuri”, Bakhar Nabieva: Jam krenare!

Bakhar Nabieva është një 24 vjeçare nga Ukraina, e cila ndiqet nga më shumë se 1 milionë persona në “Instagram”.

Ajo njihet si “vajza me të pasmet e hekurta”, për shkak të formave të saj. Ajo është një admiruese e flaktë e palestrës dhe rezultatet janë mëse të dukshme.

Por 24-vjeçarja ka zbuluar së fundmi se ajo ka qenë një vajzë e dobët, por pas punës në palestër dhe ushqim të zgjedhur, ka arritur në nivelet ku është sot.

“Fillova të shkojë në palestër pasi ndihesha shumë keq me trupin tim. Pak ditë pasi kisha nisur të punoja, pash veten në pasqyrë dhe vura re disa muskuj. Më pas, askush nuk mund të më ndalte më”, tregon 24-vjeçarja, i cili tashmë thotë se është e lumtur me trupin që ka arritur të ndërtojë.

Mes fotove të saj në “Instagram”, Bakhar Nabieva ka dalë edhe me “luftëtarin” shqiptar Ilir Latifi.