Të hënën mbahet mbledhja e kryesisë së Kuvendit dhe vazhdimi i seancës

Kuvendi i Kosovës ka bërë të ditur se të hënën më 15 tetor 2018, Kryesia e Kuvendit të Republikës së Kosovës do të mbajë mbledhjen e radhës.

Mbledhja e Kryesisë së Kuvendit do të mbahet në ora 9:00.

Ndërkaq, po të hënën në ora 10:00, do të vazhdojë seanca plenare e Kuvendit, me pikat e mbetura.