Foto

Të gjithë kanë vetëm një pyetje kur shohin këtë foto nga Bosnja: Pse?

Një faqe e njohur në Facebook që mbledh një ekip nga Ballkani dhe Evropa Lindore ka publikuar një foto nga Bosnja dhe Hercegovina, e cila ka shkaktuar menjëherë shumë reagime.

Sapo ta shikoni, do të kuptoni pse.

Gjithashtu njerëzit po pyesin se pse guaska është rrethuar me xhama si tush kabinë.

Thjesht nuk ka shpjegim/Telegrafi/