Kurban Bajrami

Të famshmit shqiptarë urojnë festën e Kurban Bajramit

Besimtarët e fesë islame festojnë sot festën e Kurban Bajramit dhe në kuadër të kësaj dite të shenjtë, personalitete e të famshëm shqiptarë kanë shprehur urimet e tyre.

Përmes postimeve të tyre në rrjetet sociale, artistë e biznesmenë të njohur kanë uruar besimtarët për shëndet, e paqe në këtë ditë madhështore.

Urimet për festën e Kurban Bajramit nga të famshmit shqiptarë nuk kanë munguar asnjëherë dhe nuk po mungojnë as edhe këtë vit.

Në mesin e këtyre emrave të njohur janë: Sabri Fejzullahu, Dafina Zeqiri, Monika Salihu, Erolld Belegu, Capital T, Edona Lalloshi dhe Getinjo.

Më poshtë po i përcjellim edhe urimet e tyre të përzemërta në këtë festë;

Foto: Sabri Fejzullahu / Instagram
Foto: Edona Llalloshi / Instagram
Foto: Dafina Zeqiri / Instagram
Foto: Getinjo / Instagram
Foto: Capital T / Instagram
Foto: Monika Salihu / Instagram
Foto: Erolld Belegu / Instagram