Të famshmit që nuk ia ndien fare për mendimin e të tjerëve (FOTO)

Nuk është e lehtë të jesh person publik. Të gjithë i kanë sytë në drejtim të tyre dhe i kritikojnë për ndonjë të metë ose kile të tepërt.

Ne gjetëm 10 të famshëm që duket se janë plotësisht të rehatshëm me peshën e tyre trupore dhe se nuk e kanë në plan të dobësohen për hir të mendimit të dikujt tjetër.

Vin Diesel

Christian Bale

Rihanna

Nelly Furtado

Kesha

Jennifer Love Hewitt

Steven Seagal

Jessica Simpson

Brendan Fraser

Kelly Clarkson