Tayna

Tayna nis pushimet, shfaqet seksi e veshur në bikini

Tayna pas shumë angazhimeve të saj ka filluar pushimet.

Pas shumë projekteve të shumta ajo ka vendosur të merret me veten.

Ajo ka nisur  pushimet dhe ka postuar imazhe në bikini.

Imazhet në pasqyrë e kanë shfaqur këngëtaren shumë atraktive dhe në formën e duhur.

Tayna gjithmonë merr vëmendje me postimet e saj.

Këngëtarja ka pasur një vitë shumë të suksesshëm gjatë 2021 me projektet e saj muzikore.