Reperja

Tayna ka shtuar peshë në karantinë, shikojeni se si duket

Tayna ia ka parë ‘hajrin’ të qëndruarit në shtëpi.

Reperja e njohur shqiptare, Tayna, është një prej emrave që pëlqen pozat para pasqyrës.

Ajo shpesh ka realizuar imazhe të tilla, si para pandemisë, gjatë saj, e tani kur janë lehtësuar masat dhe dallimi nuk është aq i vogël sa për të mos u vënë re.

Tayna më parë ka qenë më e dobët dhe tani në karantinë sikur ka shtuar paksa peshë. Këtë e ka pranuar vetë reperja në postime të ndryshme mirëpo dallimin mund ta shihni në fotot në vazhdim.

Fillimisht janë disa imazhe të cilat reperja i ka realizuar tani ndërsa më pas një foto e bërë më parë.