Tani për Noizyn mësohet dhe në shkollë, bëhet pjesë e teksteve mësimore

Noizy është një nga reperat më të dashur shqiptarë për të rinjtë.

Reperi numëron një shifër të lartë ndjekësish në rrjetet sociale si dhe këngët e tij shndërohen në hite pak kohë pas publikimit.

Por tashmë autorët e librave shkollorë e kanë parë të arsyeshme që emrin e reperit t’a bëjnë pjesë të teksteve mësimore.

Këtë detaj e ka bërë të ditur vetë reperi me anë të një postimi në Inststory ky vihet re se emrii tij përmendet në një prej tekseve shkollorë, por pa përcaktuar se në ilën lëndë deh në cilën klasë.

‘Në libra shkolle’ mbishkruan Noizy në postimin ku duket i përdorur emri i tij.