Serbi

Takim i presidentit serb Vuçiq dhe kryeministrja Brnabic në rezidencën e sigurisë

Presidenti Aleksander Vuçiq, kryeministrja Ana Brnabic dhe Ministri i Zhvillimit të Serbisë do të takohen nesër në ora 12:00, për të folur rreth një projekti për strehimin e forcave të sigurisë.

Takimi do të mbahet në ndërtesën e sekretarit gjeneral të presidentit. Pas takimit ata do të ju adresohen mediave.