SEAT

SUV-i Cupra Ateca me performanca dhe çmim të lartë

Vetura Cupra Ateca pritet t’i prijë ndryshimeve të SEAT-it si divizion i ndarë i kompanisë me performancat dhe çmimin e lartë që ka.

Ateca modeli i parë që vjen si prodhim jashtë SEAT-it pritet të kushtojë 36 mijë funte në Britaninë e Madhe.

Duke parë suksesin e brendeve tjera që po kanë sukses si divizione të ndara, Cupra ka krijuar një identitet të vet me SEAT-it që thotë se modeli i mëparshëm Abarth është shembull se si ka përfitime shtesë nga modelet ekzistuese.

Cupra Ateca reflekton dëshirën e menagjmentit të SEAT-it që të ketë një nën-brend të veçantë me performanca të larta – edhe pse modelet e jashtëzakonshme nuk janë përjashtuar për të ardhmen.

Ateca ka një motor 2.0 litra me benzinë dhe prodhon 296 kuajfuqi. Shpejtësinë nga 0 në 100 kilometra ky model e arrin për 5.4 sekonda, ndërsa shpejtësia maksimale është 260 kmh.