aktorja

Sulltanesha Hyrem duket shumë ndryshe: Operacionet plastike kanë filluar të ia deformojnë fytyrën

Meyrem Uzerli ka ndryshuar komplet pamjen e saj dhe këtë e shfaqur publikisht

Roli i saj tek “Sulltani i Madhërishëm” u bë i famshëm në Europë edhe Azijë dhe nga fundi i serialit e deri më sot ajo u shëndrua në një grua komplet ndryshe.

Ajo fillimisht ndryshoi ngjyrën e flokëve dhe pastaj i bëri një ndërhyrje të “vogël” në fytyrë vetëm për të u dukur më ndryshe.

Por duket se ndërhyrjet e saja në fytyrë nuk i kanë shkuar si duhet pasi fytyra e saj ka filluar të deformohet .