Bali Muharremaj

Suhareka përfituese e një granti të madh, kryetari prezanton bukurit e këtij qyteti

Kryetari i komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, ka nisur mëngjesin e sotëm duke treguar se komuna e tij është përfituese e një granti në vlerë 216,308.61 euro, si rezultat i Grantit të Performancës.

Ai tutje ka shoqëruar një fotografi, ku shihet një pamje e bukur dhe e pastër, e këtij qyteti, e mbushur me plotë gjelbërim.

“Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal së bashku me projektin DEMOS kanë përmbyllur procesin e vlerësimit për Grantin e Performancës Komunale (GPK) për vitin 2021 që bashkëfinancohet nga Zyra Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, Suedia dhe Norvegjia.

Puna vazhdon në shërbim të qytetarëve. ✅👌”, ka shkruar ai në Facebook.