Ann Linde

Suedia kërkon hapjen e shpejt të bisedimeve për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në BE

Ministrja e Jashtme e Suedisë, Ann Linde, thotë se mbështesin hapjen sa më të shpejtë të bisedimeve të anëtarësimit të Maqedonisë së Veriut në Bashkimin Evropian.

Linde thotë se që tani ka konsultime të gjera dhe një rrugë përpara për Maqedoninë e Veriut.

“Suedia mbështet hapjen sa më të shpejt të bisedimeve të anëtarësimit të Maqedonisë së Veriut në BE. Mirë se vini që tani ka konsultime të gjera në Maqedoninë e Veriut për një rrugë përpara” ka shkruar ajo në Twitter.