Students4Trump

“Studentët për Trump”, seksi dhe të armatosura (FOTO)

Të rinjtë që mbështesin Donald Trump, teksa viti zgjedhor afrohet, postojnë vazhdimisht foto në një grup ën Instagram, të quajtur Students4Trump.

Siç pritet për shumë nga ndjekësit e republikanëve në SHBA, një pjesë e mirë e fotove janë me armë.

Mes ndjekësve ka shumë vajza, e një prej tyre është edhe vetë Ivanka Trump. Presidenti nuk e ndjek ende faqen.

Students4Trump ka rreth 5000 vullnetarë dhe ka mbledhur 13 mijë vota paraprake për presidentin.