Stresi del nga burgu?

Stesi është një nga reperët më të përfolur së fundmi.

Ai ka rënë në prangat e policisë pasi iu gjendën armë zjarri si dhe lëndë narotike. Para disa javësh ai ka provokuar me një video live ku u përfol se ai kishte lënë qelinë.

Tashmë në profiling zyrtar të Stresit është hedhur një foto e tij. Por ndoshta dhe këtë herë e ka postuar menaxheri i tij, ashtu siç u tha dhe për lidhjen live të bërë disa kohë më parë.