Dokument

Steinmeier uron Kosovën: Gjermania do të mbetet partner i besueshëm i juaji

Presidentja Vjosa Osmani ka pranuar telegram urimi nga Presidenti i Republikës Federale të Gjermanisë, Frank-Walter Steinmeier me rastin e 16-vjetorit të pavarësisë.

Steinmeier ka thënë se Gjermania do të mbetet një partner i besueshëm dhe i fuqishëm i Kosovës edhe në të ardhmen, ndërsa ka theksuar se do ta mbështesë vendin tonë drejt një të ardhme paqësore, evropiane.

Në vijim, gjeni letrën e plotë të urimit, të dërguar nga Presidenti i Gjermanisë, Frank-Walter Steinmeier:

Letra e Presidentit Steinmeier për Presidenten Osmani me rastin e 16-vjetorit të pavarësisë
Letra e Presidentit Steinmeier për Presidenten Osmani me rastin e 16-vjetorit të pavarësisë