Love Island’s

Steel shfaqet e “nxehtë” në të brendshme të kaltra

Ylli i Love Island’s, Georgia Steel ka treguar format e saj të jashtëzakonshme në të brendshme të kaltra.

Ajo vazhdimisht pozon në të brendshme dhe ato foto i paraqet para 1.6 milion ndjekësve të saj në Instagram.

Georgia Steel ka treguar se di të bëj foto shumë të nxehta dhe ato t’ia shfaq fansave të saj.

Ylli i Love Island (23) ka treguar format e saj të jashtëzakonshme në të brendshme të kaltra të markës “Boux Avenue”.