Stalone tërhiqet nga Roky Balboa pas 40 vjetësh (VIDEO)

Sylvester Stallone tërhiqet dhe nuk do të interpretojë më Rocky Balboa. Këtë herë s’ka më kthim, pas 40 vjetësh dhe tetë filma.

Përmes një video të publikuar në faqen e tij në “Instagram”, aktori 72-vjeçar komunikoi se nuk do ta interpretojë më personazhin, për t’i lënë hapësirë gjeneratës së re, mishëruar nga Adonis Johnson, heroi i sagës “Creed”.

“Edhe pse me zemër të thyer, duhet të them se gjithçka ka një fund. Por, Rocky nuk do të vdesë kurrë, sepse do të jetojë bashkë me ju”.

“Tërhiqem sot sepse historia ime është treguar, një botë e re hapet për publikun me këtë gjeneratë”, -tha Stallone gjatë videos, e regjistruar në një plazh gjatë xhirimeve të “Creed II”, film i cili doli në kinematë amerikane më 21 nëntor.

Prej vitit 1976, aktori e ka interpretuar personazhin tetë herë, roli që e bëri të njohur dhe i ka dhënë disa nominime për “Oscar”.