Prokuroria Speciale

Speciale: 120 ftesa nga Haga, përmenden arrestimet e para (VIDEO)

Prokuroria Speciale në Hagë ka shtuar intensitetin e punës.

Vetëm gjatë ditës së sotme katër eprorë të dikurshëm të UÇK-së bënë publike ftesat që kanë marr për intervistim nga ky institucion, njofton Klan Kosova.

Në cilësinë e dëshmitarit është ftuar ish-rektori Ibrahim Gashi dhe ish-kryetari i Malishevës, Isni Kilaj. Pasdite ftesë ka marr edhe kryetari i Rahovecit, Smajl Latifi.

loading…