Komisione

Sot mblidhen katër komisione parlamentare në Kuvend

Sot takohen katër komisione parlamentare për të shqyrtuar çështje të ndryshme.

Me fillim nga ora 09:00, Komisioni për Ekonomi shqyrton Projektrezolutën për raportin vjetor të Autoritetit Rregullativ të Komunikimeve Elektronike dhe Postare – ARKEP, për vitin 2022.

Gjysmë orë më vonë, pra nga 09:30 takohet Komisioni për Legjislacion, i cili shqyrton në parim Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për të drejtat pronësore të shtetasve të huaj në Kosovë.

Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim nga ora 09:50 shqyrton Projektligjin për performancën energjetike të ndërtesave me raport amendamente të Komisionit funksional për Mjedis, Ushqim, Bujqësi, Planifikim dhe Zhvillim.

Komisioni për Integrime Evropiane voton Projektligjin për tekste shkollore, me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së. Takimi mbahet nga ora 10:00.