Liberalizimi

Sot do të filloj fushata e re promovuese për liberalizimin e vizave

Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha së bashku me Ramush Haradinaj, Kryeministër, Nataliya Apostolova, Shefe e Zyrës së BE-së dhe Christian Heldt, ambasador i Gjermanisë, do të bëjnë promovimin e fazës së re të Fushatës për Liberalizimin e vizave.
Promovimi do të bëhet në Prishtinë, në Swis Diamond duke filluar nga ora 10.