Donika Bajraktari

Solli në jetë një engjull, por 24 vjeçarja nga Sllatina e Vitisë ndërroi jetë më pas

Donika Bajraktari – Ymeri është 24 vjeçarja nga Sllatina e Vitisë që ndrroi jetë pasi solli në jetë një djalë, transmeton Ballkani.info

Familjarët kanë njoftuar se e ndjera ka ndërruar jetë pasi ka lindur një djalë, gjendja e saj është komplikuar më pas dhe nuk ka mundur të përballojë komplikimet dhe si pasojë ka ndërruar jetë ditën e sotme, ndërsa fatmirësisht foshnja është në gjendje të mirë shëndetësore.

Varrimi i të ndjerës do të bëhet sot 09 prill në ora 13:00 në Sllatinë të Epërme.