Zgjedhjet

Smakiqi bënë thirrje të mos shiten votat

Kandidati për deputet nga radhët e NISMA-s Xhevdet Smakiqi, ka bërë thirrje që të mos shiten votat por të mendohet se kujt do ti jepen për shkak se mandati i një qeverie zgjate 4 vite.

Smakiqi ka shkruar se shitblerja e votës është ekuivalente me shitblerjen e shërbimit në prostitucion te seksit.

Postimi i tij i plotë në facebook:

Stop shitëblerjes se votes!

Shitëblerja e votes është ekuivalente me shitëblerjen e shërbimit në prostiticion te seksit.

Fatkeqësia është se ka një dallim mjerëues te prostitucioni shitëblerja kryhet brenda orës, kurse te vota zgjatë 4 vite.

Voto me bindje programin dhe kandidatin

Voto:

#nr122

#FatmirLIMAJ1Kryeminister

loading…