Sinan Aliaj

Skulptori i shtatores së Skënderbeut në Prizren se ishte pjesë e PDK’së dhe Nisma’s

Skulptori i shtatores së Skënderbeut në Prizren, Sinan Aliaj ka treguar për përfshirjen e tij në politikë.

Pasi që ka qenë edhe ish-ushtar i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Aliaj ka treguar se pas luftës është kyçur për një kohë edhe në politik.

“Po kam qenë i angazhuar në PDK dhe NISMA, por kam vendosur që të ndjek jetën time profesionale”, ka thënë ai në Kanal10.

Ai ka treguar gjithashtu se e ka mik shtëpie Kadri Veselin, ndërsa ka mohuar se ka qenë i kyçur në Shërbimin Informativ të Kosovës – SHIK, para ose pas luftës.