Anëtari i LDK-së,

Skënder Hyseni: Kandidimi i Përparim Ramës lajmi i mirë për kryeqytetin

Hyseni ka shkruar se kandidimi i Ramës është lajm i mirë, dhe duke e votuar atë kaosi arkitetktonik merr fund në kryeqytet.

“Kandidimi nga LDK, i Përparim Ramës për kryetar të Prishtinës, padyshim një lajm shumë i mirë, më në fund. Qytetarët e Prishtinës duhet të kenë besim se duke votuar Perparimin për kryetar, kaosi arkitektonik dhe urbanisitk në kryeqytetin tonë do të marrë fund”, ka shkruar Hyseni.