presidenti

Situata e krijuar: Presidenti Thaçi mban konferencë për media në ora 10:30

Dje Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për orë policore që të parandalohet përhapja e virusit covid-19.

Kosova kishte një ditë të keqe pasi numri i të infektuarëve shkoi në 6 dhe brenda ditës u regjistruan 26 raste të reja me virusin corona.

Vendimin e Qeverisë, presidenti i Kosovës po e cilëso si jokushtetuese.

Sot, në orën 10:30, Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, do të mbajë konferencë për media.

Pritet të trajtohet situata kritike e krijuar në të cilën ndodhet Kosova. /Ballkani.info/