Mevlani dhe Sindi

Sindi dhe Mevlani përplasen sërish në studio, kjo është arsyeja

Mevlani dhe Sindi si duket nuk kanë mundësi të pajtohen në ndonjë mendim.

Sindi dhe Mevlani njihet si ndër konkurrentët e “Përputhen” të cilët tash e disa kohë kanë marrëdhënijen e acaruar me njëri tjetrin.

Mes tyre ka pasur disa raste të ndryshme ku kanë shprehur haptazi mos pëlqimin mes njëri-tjerit, e ndonjëherë nga ana e Mevlanit edhe ofendime dhe thumbime të ndryshme.

Së fundmi ishte Sindi ajo e cila me një ‘batutë’ ofendoi Mevlanin kurse sipas saj ishte vetëm një shaka dhe se konkurrenti në fjalë nuk duhet ta mer personale.

Sindi i tha Mevlanit se ai e morri për keq humorin e saj dhe se duhet të veprojë njëjtë sikur kur iu bë ‘batuta’ e ‘vajit të Borshit’ asaj. Mevlani iu kthye keq konkurrentes duke i thënë se ajo nuk duhet të tallet më asnjëherë Kavajën.