Si të zgjoheni më lehtë në mëngjes

Shumë njerëz kanë probleme që të zgjohen në mëngjes, ose edhe pas zgjimit ndjehen të lodhur dhe nuk janë të gatshëm të fillojnë ditë produktive.

Kujdesi për këtë pjesë të ditës është shumë i rëndësishëm, më poshtë disa këshilla si mund të “manipuloni” ambientin tuaj në mënyrë që të zgjoheni më lehtë.

1. Vendosni alarmin në një kënd të dhomës, që të keni nevojë të zgjoheni nga shtrati për ta ndaluar atë,

2. Leni përbërësit e kafesë gati, kështuqë kur të zgjoheni do të jetë thuajse gati,

3. Para se të shtriheni në shtrat, vishni ndonjë rrobë të ngrohtë, që kur të zgjoheni ta hiqni lehtësisht nga trupi.