Si ta fërgoni mishin por që të mbetet shijshëm?

S’ka më lehtë, vetëm ndiqni këto udhëzime!

Me siguri edhe juve ju ka ndodhur që nga copa shumë e mirë e mishit të zgjedhur, pas fërgimit të bëni produkt të fortë e të pashijshëm?

Gjithsesi nuk dëshironi që kjo t’ju ndodhë sërish, prandaj veproni në këtë mënyrë:

– Para fërgimit mishin lyeni me vaj. Qitni kripë vetëm pasi të jetë i gatshëm, sepse gjatë fërgimit do të humbë lëngun dhe do të bëhet i thatë.

– Mirëpo, nëse nuk e keni lyer me vaj, atëherë së paku qitni kripë para fërgimit, sepse nëse i qitni kripë më vonë do t’i humbë lëngjet, gjë që nuk do t’ju pëlqejë.