Këngëtarja

Si rrallë herë: Adelina Ismaili feston Bajramin së bashku me babain e saj dhe gruan e tij

Adelina Ismaili e festoi Kurban Bajramin bashkë me babanë e saj.

Adelina Ismaili ditën e sotme festoi pranë më të dashurve të saj, ndërsa nuk mungoi as babai, Rexhep Ismaili, shkruan lajmi.net.

Madje, ishte pikërisht babai i saj ai që publikoi disa fotografi, duke treguar se festoi pranë gruas, vajzave, e nipit.

“Për Bajram krejt bashkë”, ka shkruar ai sipër këtyre fotografive,  ku shihet se e gjithë familja po kalonin momente të bukura bashkë.