Halloween

Si dukej ‘Halloween’ 100 vjet më parë

Mund të jetë e vështirë të imagjinohet, por tradita e Halloween ka më shumë se 2000 vjet më parë.  Idetë e Halloween ndryshuan me kalimin e kohës dhe kështu bënë kostumet që kanë evoluar nga lëkurat e kafshëve pagane në maska ​​groteske dhe të mërzitshme të shekullit të 20-të dhe kostume moderne të villains dhe superheroes përrallë zanash, shkruan Bright Side, transmeton Indeksonline.

Njerëzit veshur kostumet e Michelin Man, në fillim të viteve 1900