“Home Alone”

Shtëpia ikonike e “Home Alone” mund të rezervohet për një natë këtë dhjetor

Fansat e filmit të famshëm “Home Alone” gjatë këtij dhjetori mund ta kalojnë një natë në këtë shtëpi.

Shtëpia mund të rezervohet nga data 7 dhjetor për 25 dollarë përmes Airbnb. Aplikuesit e suksesshëm do të jenë në gjendje të qëndrojnë më 12 dhjetor me maksimum prej katër mysafirësh.

Ju mund të mos më mbani mend si shumë mikpritës”, ka thënë Devin Ratray, i cili do t’i mirëpres të ftuarit.

Gjatë qëndrimit në shtëpi do të ketë kurthet dhe ushqime të viteve të 90-ta.