Debat

Shqipja, Yllit: Ti  lë gruan për 200 mijë euro (Video)

Banorët e Big Brother VIP Kosova, Shqipja dhe Ylli kanë pasur një debat me njëri-tjetrin.

Gjatë debatit Shqipja i ka thënë atij se e lë gruan për ҫmimin e madh, përcjell Klankosova.tv.

“Ti  lë gruan për 200 mijë euro”, është shprehur Shqipja.