Agim Veliu

Shpërthejnë të qeshurat në Kuvend, Agim Veliu përplaset me deputetin e VV-së VIDEO

Deputeti i Lëvizjes “Vetëvendosje”, Alban Hyseni ka pyetur ministrin e Punëve të Brendshme, Agim Veliu, rreth aksionit të organeve të sigurisë në Karaçevë.

Ky i fundit dha detaje dhe shifra rreth aksionit. Ndër të tjera, Veliu përmendi se në këtë operacioni të Policisë dhe IPK-së u konfiskuan mbi 6 mijë euro.

Ndërsa, deputeti i LVV-së i parashtroi edhe një pyetje shtesë Veliut.

Hyseni e pyeti se “A mendoni se është dekonspiruar aksioni me fjalimin e Veliut në Kuvend, ditën kur ndodhi aksioni”.

Ndërsa, numri një i MPB-së ia ktheu në humor: “Nëse ju ka humb diçka, mund ta kërkoni”.