Shpërthejnë të qeshurat në Facebook: Frashër Khabib Krasniqi (FOTO)

Pas rrahjes ndërmjet Frashër Krasniqit dhe Xhelal Sveçlës, në rrjetet sociale ka shpërthyer gallata.

Meqe kjo është rrahja e dytë e Frashër Krasniqit pas ‘duelit’ me Milaim Zekën, ai po quhet Khabin Krasniqi.