Shpend Ahmeti

Shpend Ahmeti e përqafon Përparim Ramën pak para se t’ia dorëzojë detyrën

Kryetari i deritanishëm i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, e ka përqafuar kryetarin e zgjedhur të kryeqytetit, Përparim Ramën, pak minuta para se të ia dorëzojë detyrën,

Rama dhe Ahmeti janë parë të afërt, pak para se të fillojë mbledhja inauguruese e Kuvendit Komunal të Prishtinës.

Kryetari i ri i kryeqytetit, Përparim Rama, do të betohet sot para Kuvendit Komunal të Prishtinës.