rezultatet e zgjedhjeve

Shpallen rezultatet e zgjedhjeve të VV’së në Mitrovicë, këta janë tre drejtuesit e rinj

Siç edhe pritej në krye të qendrës së VV’së është zgjedhur deputeti e këtij subjekti Armend Muja, Kryetare e GVV në qendër është zgjedhur, Arjeta Fejza, Kryetar i RVV në qendër është zgjedhur, Lorik Hysenaj.

Njoftimi i VV’së:

Lëvizja VETËVENDOSJE! – Qendra Mitrovicë ka përfunduar suksesshëm procesin e brendshëm zgjedhor, me ç’rast falenderon të gjithë anëtarët dhe aktivistët për angazhimin e tyre dhe pjesëmarrjen e tyre në zgjedhjet e brendshme të organizatës tonë. Një proces demokratik, transparent dhe gjithpërfshirës, ashtu sikurëse e ka karakterizuar gjithnjë Lëvizjen VETËVENDOSJE!.

Njoftojmë të gjithë qytetarët e komunës tonë, anëtarët, aktivistët dhe simpatizantët e Lëvizjes VETËVENDOSJE! se përgjatë këtij procesi zgjedhor, përmes parimit një anëtar – një votë, janë zgjedhur pozicionet drejtuese të qendrës tonë, si në vijim:

Kryetar i qendrës është zgjedhur, Armend Muja.

Kryetare e GVV në qendër është zgjedhur, Arjeta Fejza.

Kryetar i RVV në qendër është zgjedhur, Lorik Hysenaj.