Aktorja

Shota Baraliu mesazh Shefqet Krasniqit, tregon a është më e mirë në shtrat apo kuzhinë

Aktorja dhe këngëtarja Shota Baraliu edhe në intervistën e saj të fundit për Express Rozë ka ditur që të ngacmojë të tjerët me deklaratat e saj.

Ajo është pyetur edhe për deklaratat e fundit të Shefqet Krasniqit, të dhëna në një intervistë, ku tha se “gratë e kanë vendin në kuzhinë e burrat në odë”.

“Nuk e di çka ka deshtë me thonë me këtë. Gratë pos kuzhinës e kanë vendin edhe në krevat me flejtë, edhe në çdo vend tjetër sepse ka femra shumë të zoja që ja kalojnë edhe meshkujve”, ka thënë Shota.

“S’e di gruaja e tine a rrinë vetëm në kuzhinë apo nuk e di”, ka thënë ajo.

“Unë në kuzhinë nuk është se jam farë fascionante shumë e madhe ose shumë e mirë por në vendet e tjera besoj që jam shumë e mirë”, ka thënë ajo.