Dasma

Shokohet publiku, dalin pamjet e dasmës së Mimoza Shkodrës dhe Adrian Gaxhës

Kur u publikuan për herë të parë këto fotografi, i gjithë publiku u shokua me martesën e dy yjeve të estradës.

Mirëpo, duket se Labi edhe këtë vit ka përgatitur një surprizë televizive për natën e Vitit të Ri.

Kësaj radhe është dasma e improvizuar e Mimoza Shkodrës dhe Adrian Gaxhës.

Shumë artistë kanë qenë të ftuar në këtë mbrëmje.

E nga aty mund të shihni pamje të ndryshme dhe një atmosferë shumë e zjarrtë.