komuniteti turk

Shkodra takohet me deputetët nga komuniteti turk

Zëvendësministri i Punëve të Brendshme,  Selami Shkodra ka pritur në takim deputetët nga komuniteti turk.

“Prita në takim znj/Mifera Shinik dhe z.Fikrim Damka, biseduam për çështjen e integrimit të pakicave në agjencionet e zbatimit të ligjit”, ka shkruar në profilin e tij të Facebook-ut zëvendësministri.